Toon video
Matchone is gespecialiseerd in representatieve receptie- en secretariële diensten, vooral in Den Haag en omstreken. Wij werven en selecteren voor tijdelijke en vaste functies. Ook kunt u uw receptie en telefonie volledig aan ons uitbesteden.
Uitbesteden Tijdelijke ondersteuning Werving en selectie

Diensten

Bij Matchone kunnen wij u op verschillende manieren ondersteunen met al uw vragen omtrent inzet van secretariŽle medewerkers of de invulling van uw receptiewerkzaamheden.

Graag luisteren wij naar uw behoefte en stemmen wij onze dienstverlening daarop af. Wenst u alleen een adviserend gesprek over efficiŽnte inrichting van uw ontvangstbalie, wilt u een training organiseren zodat de vriendelijkheid, servicegerichtheid en de gastvrijheid van uw personeel het beste naar voren treedt of hebt u ondersteuning nodig met vakkundig personeel?

Behalve uitbestedingstrajecten, werving- en selectieopdrachten en tijdelijke inzet van professioneel personeel kunnen wij u ook onze zeer aantrekkelijke leegstandservice voor kantoorpanden aanbieden of een combinatie met onze telefoondiensten op afstand.

Bent u benieuwd naar wie wij zijn en wat wij vandaag voor UW organisatie kunnen betekenen, neemt u dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Matchone werkt o.a. voor

het Letterkundig Museum (sinds 1992 leveren wij de volledige receptiediensten)

Bureau Veritas (sinds 2001 leveren wij de volledige receptiediensten)

Garantibank (sinds 2002 leveren wij de volledige receptiediensten)

Al onze opdrachtgevers

Waarom Matchone?

Binnen elke organisatie is voor een soepele bedrijfsvoering uitstekende managementondersteuning noodzakelijk. In het beste geval gebeurt dat geruisloos en onzichtbaar. 

Alles over Matchone

Neem contact op

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Bel mij      Inschrijven

Vragen?

Lees antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten.

Veelgestelde vragen