Toon video Uitbesteden Tijdelijke ondersteuning Werving en selectie

Veelgestelde vragen

Wij zijn u graag van dienst en beantwoorden graag uw vragen. Van een aantal veelgestelde vragen staan hier alvast de antwoorden. Ook kunt u uw vraag stellen via het contactformulier.

Toon alle antwoorden / Verberg alle antwoorden

fold faq

Wat is Matchone?

Matchone is in de regio Den Haag hét werving & selectiebureau voor office managers, secretaresses en receptionistes. Het bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar en heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd op het gebied van secretariële ondersteuning en receptiediensten. Dit vanuit het idee dat het beter én anders kan.

fold faq

Welke visie heeft Matchone?

Werk moet leuk zijn! Dat kan alleen als werkgever en werknemer bij elkaar passen. Van bemiddeling voor management- en managementondersteunende functies tot het invullen van de complete receptie bij een bedrijf, voor alles geldt: Zonder klik geen match.

Wij bemiddelen voor management- en managementondersteunende functies. Dit doen wij op persoonlijke basis. We begeleiden en adviseren zowel opdrachtgevers als kandidaten bij het maken van keuzes. Keuzes die bepalend kunnen zijn voor de toekomst van uw organisatie en/of uw carrière.

Bij ons betekent werving & selectie veel meer dan een vacature vervullen. Het is mensenkennis, gevoel met opdrachtgever en kandidaat, liefde voor het vak, inzicht in wensen en behoeften, jarenlange ervaring. U wilt toch niet alleen een nieuwe medewerker? Maar een nieuw teamlid, een leuke, gedreven, gemotiveerde collega?

Laat ons u helpen om de juiste match te vinden!

fold faq

Hoe kan Matchone begeleiden bij Werving & Selectie?

U bent leidinggevende of misschien heeft u wel een eigen bedrijf. Dagelijks heeft u te maken met mensen die voor u werken. U weet als geen ander hoe belangrijk het is werkzaamheden te kunnen overdragen, delegeren, samen uit te voeren.

U wilt op uw werknemers kunnen vertrouwen, samen met hen resultaten behalen. Voor een goede samenwerking is er meer nodig dan bekwame, vakkundige mensen. Om 8 of meer uur per dag met mensen samen te zijn, samen verantwoordelijk te zijn voor resultaten en een goede sfeer, dan is er meer nodig: een klik, chemie.

Of een werknemer bepaalde kwaliteiten qua opleiding of werkervaring bezit, dat leest u in het cv. Of een kandidaat als persoon bij u past, met u door een deur kan, dat merkt u pas later, tijdens een gesprek of tijdens een inwerkperiode. Klikt het niet, dan heeft u uw kostbare tijd al gegeven en wellicht een meer geschikte kandidaat ondertussen afgewezen.

Wij zoeken verder voor u. Uiteraard kijken we ook naar bewezen kwaliteiten en trekken referenties na. Maar voor ons telt nog veel meer de persoonlijkheid en het karakter van de kandidaat. Past deze bij u en bij de heersende cultuur in uw organisatie. Past een kandidaat in een team, vult hij/zij dit team aan.

fold faq

Hoe kan ik in contact komen met Matchone?

Bezoekersadres
Koninginnegracht 20
2514AB Den Haag

Postadres
Postbus 97812 
2509 GE Den Haag

Tel:+31 (0)70 370 5060 
Fax:+31 (0)70 370 5065
email: info@matchone.nl

Matchone werkt o.a. voor

het Letterkundig Museum (sinds 1992 leveren wij de volledige receptiediensten)

Bureau Veritas (sinds 2001 leveren wij de volledige receptiediensten)

Garantibank (sinds 2002 leveren wij de volledige receptiediensten)

Al onze opdrachtgevers

Waarom Matchone?

Binnen elke organisatie is voor een soepele bedrijfsvoering uitstekende managementondersteuning noodzakelijk. In het beste geval gebeurt dat geruisloos en onzichtbaar. 

Alles over Matchone

Neem contact op

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Bel mij      Inschrijven

Vragen?

Lees antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten.

Veelgestelde vragen