Toon video Uitbesteden Tijdelijke ondersteuning Werving en selectie

Waarom Matchone?

Binnen elke organisatie isvoor een soepele bedrijfsvoering uitstekende managementondersteuning noodzakelijk. In het beste geval gebeurt dat geruisloos en onzichtbaar. Al 30 jaar houden wij ons als echte dienstverlener bezig met dit boeiende vak, waarbij behoefte van klanten te allen tijde voorop staat.

Onze slagvaardige accountmanagers kunnen u vakkundig adviseren en begeleiden tijdens het gehele traject. Binnen de regio Haaglanden werken wij met korte lijnen en persoonlijk contact. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons informeren naar de dienstverlening buiten de regio.

Matchone is al als specialist in managementondersteuning dagelijks bezig met klanttevredenheid. Hiervoor zijn wij vaak op branchespecifieke beurzen en seminars te vinden, waar wij op zoek gaan naar innovatie en vernieuwing. Wij maken gebruik van verschillende sociale media en netwerkbijeenkomsten voor kennisuitwisseling.

Als werkgever en intermediair streeft Matchone naar diversiteit op vershillende niveaus. Wij zoekenindividuen, een verscheidenheid aan competenties en ervaring binnen een team. Dit is te zien in verschillen in achtergrond, afkomst, ervaring en leeftijd. De diversiteit die hierdoor ontstaat bij samenstelling van de teams heeft volgens ons vele voordelen.

Binnen de organisatie communiceren wij met humor toch altijd respectvol; wij werken transparant en zijn eerlijk en betrouwbaar. Als opdrachtgever kunt u deelhebben aan de unieke teamgeest en het sprankelende enthousiasme bij Matchone.

Matchone werkt o.a. voor

het Letterkundig Museum (sinds 1992 leveren wij de volledige receptiediensten)

Bureau Veritas (sinds 2001 leveren wij de volledige receptiediensten)

Garantibank (sinds 2002 leveren wij de volledige receptiediensten)

Al onze opdrachtgevers

Waarom Matchone?

Binnen elke organisatie is voor een soepele bedrijfsvoering uitstekende managementondersteuning noodzakelijk. In het beste geval gebeurt dat geruisloos en onzichtbaar. 

Alles over Matchone

Neem contact op

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Bel mij      Inschrijven

Vragen?

Lees antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten.

Veelgestelde vragen