Toon video

Matchone

In onze huidige maatschappij hebben de meeste organisaties te maken met een aantal veranderingen: bezuinigingen op veel vlakken, vergrijzing en ontgroening op de arbeidsmarkt, individualisering, meer aandacht voor duurzaamheid en 24-uurs-bereikbaarheid. Dit vergt extra focus op themaĺs als ondernemerschap, generatiemanagement, continu´teit en ontwikkeling van medewerkers. Korte communicatielijnen, dynamisch reageren op marktontwikkelingen en veel aandacht voor personeel worden meer en meer belangrijk.  

Matchone kan u op precies deze punten ondersteunen.

Onze speerpunten zijn: excellente kwaliteit in dienstverlening, verantwoordelijke omgang met ons milieu en verhoging van de klanttevredenheid. Dit bereiken wij door effectieve procedures, continue verbetering en veel aandacht voor kernwaarden die daarbij aansluiten.

Wij zorgen voor continu´teit in bedrijfsprocessen niet alleen door de inzet van innovatieve systemen en degelijke planning maar ook door samenwerking voor meer teamflexibiliteit en hoge binding.

Bij Matchone zijn wij overtuigd van verbeterde prestaties door veel aandacht aan motivatie en ontwikkeling van medewerkers te schenken. Intensieve, informele coaching en training door een professioneel bureau horen daarom standaard bij ons concept.

Matchone werkt voor o.a.

Gemeente Vlaardingen, Banken, Musea.

Al onze opdrachtgevers